- Agder (Vest)
- Agder (Øst)
- Akershus
- Buskerud
- Finnmark
- Finnmark (samisk)
- Helse Fonna
- Innlandet (Hedmark)
- Innlandet (Oppland)
- Møre og Romsdal
- Nordland
- Oslo
- Rogaland
- Telemark
- Aktiviteter
- Prosjekter
- Forskning
- Presentasjoner
- Arkiv
- Troms
- Trøndelag (Nord)
- Trøndelag (Sør)
- Vestfold
- Vestland (Hordaland)
- Vestland (Sogn og Fjordane)
- Østfold
Pågående
Ved hjelp av VR- basert simulering eller ved bruk av 360- graders film er det mulig å gjenskape situasjoner for å gi ansatte et visuelt innblikk. Hensikten er å utvikle erfaring gjennom refleksjon.
Andre runde med Gode pasientforløp i Telemark startet opp med første samling i Bø 20. og 21. mars 24.
Hensikten med nettverket er å møtes for å dele kunnskap og erfaring, samt inspirere hverandre til videreutvikling av smittevernsarbeidet.
Hensikten med nettverk er faglig påfyll, refleksjon og erfaringsutveksling på ulike fagområder i tjenesten til personer med utviklingshemming. Dette skal være en arena hvor deltagerne får mulighet til og treffes på tvers av kommunegrensa for å dele kunnskap og erfaring. Det er 3 nettverk i tjenesten til personer med utviklingshemming i Telemark:
Hensikten med nettverket er å etablere et fagmiljø innen hverdagsrehabilitering i Telemark.
Avsluttet
Velferdsteknologiprosjektet i Vestfold og Telemark har i samarbeid med USHT produsert en podkast på 4 episoder.
For å imøtekomme behovet for kompetanse og gjøre undervisning fleksibel og lett tilgjengelig for kommunene, er det gjort filmopptak av undervisning om dokumentasjon med Randi Askjer, statsforvalteren i Vestfold og Telemark
Øke bevisstheten og fokuset på pasient- og brukerrettigheter, pasientens selvbestemmelse i møte med helse og omsorgstjenesten. Samt sikre gode forsvarlige rutiner for samtykkekompetansevurdering.
Velferdsteknologi er nasjonal satsing hvor målet er å skape en tryggere og enklere hverdag for brukere, pårørende og omsorgspersonell.
Velferdsteknolgiens abc er en grunnleggende opplæringspakke for ansatte i kommunal helse og omsorgstjeneste. Opplæringspakken gir en grunnleggende opplæring om velferdsteknologi, tjenesteinnovasjon og hvordan man skal jobbe med velferdsteknologi i en helhetlig tjenestemodell. Ansatte som deltar på denne opplæringen bør ha interesse for velferdsteknologi, og et ønske om å lære med om dette.